Avatarium släpper ny video till låten Pearls And Coffins

Den svenska doom-rock-bandet Avatarium släppte sitt nya album "Girl with the raven mask" i oktober förra året. Ett album som fått många fina lovord. Nu är det dags för de att släppa en video till låten "Pearls and Coffins".

Annons 

 

Avatarium spelar en sorts doom-metal influerat av många andra genres, de skapar en nytt element när de blandar det mörka tunga doom-soundet med Jennie-Anns ljusa klösiga opera-röst, riktigt mäktigt.

Videon är stilfull och återspeglar låtens innebörd på ett bra sätt. De har spelat in den i en colloseumliknande byggnad och även andra scener där du får se Jennie-Anns förvandlas till en krigskämpe med K-pist.


NY VIDEO: Avatarium / "Pearls and Coffins"
SKIVBOLAG: Nuclear Blast
RELEASEDATUM: 2016-01-08

Relaterade artiklar