Avatarium släpper ny video till låten Pearls And Coffins

Den svenska doom-rock-bandet Avatarium släppte sitt nya album "Girl with the raven mask" i oktober förra året. Ett album som fått många fina lovord. Nu är det dags för de att släppa en video till låten "Pearls and Coffins".

Avatarium spelar en sorts doom-metal influerat av många andra genres, de skapar en nytt element när de blandar det mörka tunga doom-soundet med Jennie-Anns ljusa klösiga opera-röst, riktigt mäktigt.

Videon är stilfull och återspeglar låtens innebörd på ett bra sätt. De har spelat in den i en colloseumliknande byggnad och även andra scener där du får se Jennie-Anns förvandlas till en krigskämpe med K-pist.


NY VIDEO: Avatarium / "Pearls and Coffins"
SKIVBOLAG: Nuclear Blast
RELEASEDATUM: 2016-01-08

Relaterade artiklar