Breaking Benjamin till Stockholm i sommar

Breaking Benjamin, med Benjamin Burnley i spetsen, har med sitt unika rock/metal-sound skapat ett namn för sig som ett av 00-talets mest intressanta alternative metal-band. Med monsterhits som "The Diary of Jane" och "Breath" är Breaking Benjamin sannerligen en angelägenhet för hela världen. Den 20 juni kommer bandet till Debaser Medis i Stockholm!

Sedan starten i början av 2000-talet har Pennsylvania-bandet hunnit släppa fem album, där sommarens "Dark Before Dawn" är det senaste och ett av de mest omtyckta. Konstellationen har ändrats genom åren, men sångaren och låtskrivaren Benjamin Burnley har varit kvar hela tiden, trots en tids sjukdom, och nu är bandet mer aktuella än någonsin.

Breaking Benjamin är fanfavoriter och med nästan 6 miljoner likes på Facebook är det tydligt. Sångaren Benjamin Burnley säger själv: “The band has always really been about the fans to me. That’s who comes first, and that’s what it’s all about. There’s nothing that matters any more than that to me, and so I’m just happy I’m able to give them the best they can possibly get.” 

Nu längtar vi helt klart till sommarens konsert med ständigt heta Breaking Benjamin, 20 juni på Debaser Medis.

www.breakingbenjamin.co

Datum

20.6 – Stockholm, Debaser Medis

Relaterade artiklar