Industrirockarna Lizette & släpper ny singel, ”No More Lies”.

Den 29:e januari släpper Lizette & första singeln No More Liesfrån bandets kommande studioalbum, det fjärde i ordningen, som är schemalagt att släppas i maj 2016 på Freeside Records/Border.

Lizette & fortsätter att erövra mark på flera plan. Den fjärde studioplattan (ej ännu namngiven) är i slutfasen och markerar ett nytt steg i bandets utveckling.

”Vi har jobbat tätare som band i skapandet av denna skiva”, berättar Lizette von Panajott. ”Tidigare rådde tydlig diktatur med me, myself and I vid rodret men jag kände att det var dags att släppa in grabbarna ”lite” mer i skapandeprocessen. Det har vart en grymt rolig resa med många timmar spenderade i RedDoor Studio och resultatet får tala för sig själv”.

En annan stor förändring är bandets line up då Micke ”INK” Östling förra året gick vidare för att testa egna vingar. Marqz axlar nu ensam ansvaret för de 6 strängarna, ännu en faktor som bidrar till det förnyade soundet.

Lizette & kommer med den nya skivan att satsa hårdare på utlandet än tidigare. De tidigare nomineringarna i Rockbjörnen 3 år i rad (Årets Genombrott, Årets Liveband och Årets Hårdrock/Metal) tar bandet med stolthet med sig i den nya satsningen.

”Det att vi satsar hårdare på utlandet betyder inte på något sätt att vi drar ner på takten i Sverige. Turnén vi genomför i år kommer att bli den mest omfattande vi gjort sedan starten. Vi kommer snarare att jobba ännu hårdare och lägga till territorier. No pain no gain”, förklarar bandets basist Tomas.

Videon till ”No More Lies” kommer inom kort och vi kan vänta fler singlar och galna upptåg innan skivan släpps i maj.

FAKTA LIZETTE & (2016)

MEDLEMMAR
Lizette von Panajott – sång
Tomas – bas
Marqz – gitarr/sång
AleX – trummor

Relaterade artiklar