Premiärvisning av 3 DOORS DOWN nya video “In The Dark”

Igår premiärvisades 3 DOORS DOWN nya video videon för deras senaste singel "In The Dark". I huvudrollen kan du se ingen mindre än RJ Mitte [från Emmy-vinnande Breaking Bad] och den är regisserad av duon Magnus Jonsson och Martin Landgreve från Gaucho Film.

"In The Dark" som redan är med på Top 5-listan hos Active Rock Radio, är den första singeln från 3 DOORS DOWNs sjätte fullängdare, US AND THE NIGHT. Den kommer finnas i butik och i digital form den 11 mars. Förbeställ det HÄR.
Stort fan av musiken, stjärnan och filmskaparen tvekade inte alls när möjligheten kom att arbeta med bandet. I videon visar Mitte en sida du aldrig har sett honom i förut.
Han sätter på sig hörlurarna, spelar 3 Doors Down på hög volym och vad som följer sen är lite oväntat – med en sexig twist.

Att arbeta med bandet tillsammans med videons stjärna RJ Mitte, kommenterar regissörerna Martin Landgreve & Magnus Jonsson så här: "Att göra musikvideor var The Gaucho Boys barndomsdröm. så att göra en video för barndomsidolerna 3 Doors Down är en helt otrolig härlig känsla. När Republic Records först nådde ut till oss med detta projekt, ringde vi RJ Mitte på en gång! Vi förklarade vår projektetidé för låten och han var eld och lågor! Det visade sig att RJ är en stor 3 Doors Down-fan själv, och berättade några minnesvärda berättelser från hans liv som definieras av 3 Doors Down. RJ är född skådespelare, och är förmodligen den bästa vi har arbetat med. Han kom med en hel del idéer själv och han är lika cool som 3 Doors Down själva, han var som klippt och skuren för rollen! Sammantaget en grymt bra låt, med en rolig och twistad video som får dig att tänka till. Det var en grymt kul erfarenhet att få göra videon och alla som medverkade på ett eller annat sätt var helt fantastiska! "

3doorsdown-inthedark-video-mitte

I ekot från regissörerna, konstaterar videons stjärna RJ Mitte: "Det var superkul att filma den här videon, och det var stor dag att filma tillsammans med alla dessa människor jag nu anser vara mina vänner. Att göra musikvideor är som mini-filminspelning och du måste bli ett med musiken liksom regissören och teamet bakom kulisserna för att berätta historien på det sätt bandet tänkt."

"Jag tror att vi lyckades fånga hela esensen i den här videon. Jag har alltid varit ett fan av bandet så det var ett stort för mig att vara med i det här projektet. Jag hoppas att alla kommer njuta av videon, jag kan inte bärga mig för att se hur många som kommer tycka om den! "

"Vi kom ut från studion med en låt som är verkligen annorlunda för oss", säger sångaren Brad Arnold. "Vi behövde tänkte till ordentligt för att få till en video som matchar låten, och Magnus, Martin, och RJ lyckades förmedla den visionen långt mycket bättre än vi någonsin kunde ha trott."

LÅTLISTA – US IN THE NIGHT

1.    The Broken
2.    In The Dark
3.    Still Alive
4.    Believe It
5.    Living In Your Hell
6.    Inside Of Me
7.    I Don’t Wanna Know
8.    Pieces of Me
9.    Love Is A Lie
10.  Us And The Night
11.  Fell From The Moon

3doorsdown-us-in-the-night-cover

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: 3 DOORS DOWN
AKTUELL: Videon till nya singeln "IN THE DARK"
ALBUM: US IN THE NIGHT
RELEASEDATUM: 2016-03-11

 

Relaterade artiklar