BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND KLARA FÖR ULLEVI I SOMMAR

Vi är väldigt glada att kunna berätta att Bruce Springsteen och hans E Street Band tar sin ”The River Tour” till Sverige i sommar för en konsert på Ullevi i Göteborg den 25 juni.

Biljetterna till denna efterlängtade konsert släpps den 25 februari kl 9.00.

För några veckor sedan drog Bruce Springsteen igång sin hyllade turné ”The River Tour” i Pittsburg i USA – hans första turné på två år. När turnén, som döpts som en hyllning till klassiska albumet The River’s 35-årsjubileum, når Europa till sommaren besöker Bruce och bandet inte enbart Sverige i Norden, utan även Danmark (Parken, Köpenhamn – 22 juni) och Norge (Ullevål, Oslo – 29 juni).

Tre år efter de tre rekordkonserterna på Friends Arena i Stockholm i maj 2013, och fyra år efter de två Ullevi-konserterna i juli 2012, kommer Bruce alltså äntligen tillbaka till Sverige! 

Vi ser fram emot att få uppleva Bruce Springsteen och hans E Street Band när de återintar Ullevi i Göteborg för ytterligare en klassisk konsert som kommer gå till historien. Vi ses där!

Till denna konsert existerar inga biljetter på marknaden förrän 25 februari kl 9.00. Det erbjuds inga som helst förköp till denna konsert. Ticketmaster (Ticnet) är den enda auktoriserade återförsäljaren av biljetter till denna konsert.

Biljetterna släpps den 25 februari kl 9.00.

BIljetterna kostar 475-950 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.Ticketmaster.se, Got Event Biljett 031 – 81 10 20.

Relaterade artiklar