KONSERTFOTO: The Temperance Movement och Factory Brains på Debaser Medis

Den brittiska kvintetten The Temperance Movement har varit i Sverige den tredje turnésvängen på åtta månader! Den här gången fick Stockholm, Göteborg och Malmö sig alla en duning i americanamarinerad bluesrock. Rockbladet var på plats både i Stockholm (Debaser Medis) och Göteborg (Sticky Fingers) där vi ännu en gång konstaterade att rockpubliken är bättre i vår näst största stad. Det smittade också av sig på bandet som gjorde en några snäpp vassare och längre spelning i Götet. De nya låtarna från purfärska White Bear smälter in föredömligt i setlisten och låter mycket ruffigare live än på platta, tokgillas! Svenska ungtuppstrion Factory Brains värmde upp publiken med besked och blir något att kolla in när de även kommer vara förband under Graveyards vårturné. Andra fullängdaren Hard Labor släpps fredagen den 19:e februari och den ser vi fram emot mycket!

Kolla in Roger Johanssons bilder från Debaser Medis!

FACTORY BRAINS

THE TEMPERANCE MOVEMENT

EVENT: The Temperance Movement + Factory Brains
ARENA: Debaser Medis, Stockholm
DATUM: 2016-02-08
TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)

BANDFAKTA – FACTORY BRAINS

MEDLEMMAR
Niclas Edenholm – vocals and guitar
Samuel Söderberg – bass
Ludwig Näsvall – drums

DISKOGRAFI
2012 – Love Like Hours
2016 – Hard Labor

HEMSIDA FACEBOOK

BANDFAKTA – THE TEMPERANCE MOVEMENT

MEDLEMMAR
Phil Campbell – vocals
Paul Sayer – guitar
Matt White – guitar
Nick Fyffe – bass
Damon Wilson – drums

DISKOGRAFI
2012 – Pride (EP)
2013 – The Temperance Movement
2016 – White Bear

HEMSIDA FACEBOOK

Relaterade artiklar