“Rockbladet.se fyller 5 år (Corroded, Smash Into Pieces, Grand Theft Culture + Special Guest)”

Den 30 april fyller Rockbladet.se 5 år, och det kommer vi fira med ett riktigt fett rockevent på GÖTA KÄLLARE i Stockholm. Vi kommer bjuda på konserter med band som CORRODED och SMASH INTO PIECES och GRAND THEFT CULTURE.

Vi kommer tävla ut fina priser, ha en fotoutställning med bilder från alla fem åren Rockbladet funnits. Mellan akterna kommer det spelas rejält mycket bra musik komponerat från oss på Rockbladet.se. Det kommer bli en kväll vi alla sent kommer glömma! 

Biljetter släpps via Biljettforum.se på måndag den 8 februari klockan 10.00.

ROCKBLADET.SE PRESENTERAR STOLT:

HEADLINE: ★ CORRODED ★
-> Facebook: http://on.fb.me/1Kaxy8F
-> Facebook Fan-grupp: http://on.fb.me/20Bs76W
-> Spotify: http://spoti.fi/23t5dBg

Corroded är hårdrocksbandet från den lilla orten Ånge som startades för snart 12 år sedan. De spelar stenhård melodiös, riffbaserad hårdrock. De har under åren släppt tre stycken fullängdare, haft ett antal listplaceringar, vunnit priser, sålt guld, gjort reklammusik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna, turnerat runt i Europa både själva och som förband till andra band. Vi på Rockbladet.se är verkligen superglada att dessa hjältar från norr vill avsluta Rockbladet.se firar 5 år på Göta Källare den 30 april.

 ★ SMASH INTO PIECES ★
-> Hemsida: http://bit.ly/1hIfkwn
-> Facebook: http://on.fb.me/1mYxEpt
-> Spotify: http://spoti.fi/1LSwerp
-> Youtube: http://bit.ly/1A57IJ0

Band Quotes:
”Förbered era öron, ögon och gomsegel för ett helt nytt Smash! / Per Bergquist, gitarrist”.

Flerfaldigt belönade rock/metalexporten Smash Into Pieces har släppt första singeln "MERRY GO ROUND" från sitt tredje kommande album. Senaste två åren har bandet gått igenom en hel del. Det har lyckats släppa två fullängdsalbum, avverka två Europa-turnéer, över 80 klubb och festivaldatum i Skandinavien enbart samt banat väg in i Asien och USA. 6 april släpper bandet sin andra singel (från tredje kommande plattan) och 30:e april intar Sveriges rockprinsar scenen på GÖTA KÄLLARE för att fira jubilaren till ära.

 ★ GRAND THEFT CULTURE ★
-> Hemsida: http://bit.ly/1WWVvm9
-> Facebook: http://on.fb.me/1QBEdID
-> Spotify: http://spoti.fi/1P00OOu

Grand Theft Cultures unika blandning av Rock N' Roll och EDM har väckt stort intresse hos många stora namn. Skrillex var en av de första som upptäckte och delade bandets cover på hans låt "Cinema". Därefter åkte Grand Theft Culture till Los Angeles för att släppa sin debut EP. Singeln "Down The Line" plockades då upp av Bandit Rock Radio i Sverige och blev Bandits Most Wanted i fyra veckor i rad. I Los Angeles kom bandet i kontakt med den legendariska managern Doc McGhee som senare såg till att Grand Theft Culture blev det första svenska bandet att spela på KISS KRUISE i Karibien tillsammans med KISS, Steel Panther, Lita Ford och The Dead Daisies. Bandet gjorde tre spelningar och sångaren och gitarristen i GTC Michel Santunione gästade även Steel Panther under en spelning. Grand Theft Culture blev under hösten inbjudna att följa med Hardcore Superstar på deras Sverige-turné och under 2016 kommer bandet att släppa nytt material.

 + SPECIAL GUEST

★ ROCKBLADET.SE FIRAR 5 år ★
I år fyller Sveriges Personligaste Rockmagasin Rockbladet.se 5 år, och det måste firas i sann rock n roll-anda. Förutom alla banden som spelar, så kommer vi anordna tävlingar där du som besökare kommer ha chansen att vinna riktigt fina priser. Vi kommer även smycka ut lokalen med en foto-utställning där du kommer få ta del av alla de coola och snygga bilder vi tagit under 5 åren vi funnits. Både konsert-, intervju- och festival-bilder. Några av våra samarbetspartners kommer också vara på plats för att visa upp sina tjänster och produkter.

Alla vi som jobbar på Rockbladet.se kommer vara på plats, så det är bara att ta tag i oss om du har några frågor du vill ha svar på, eller bara ge spontana kommentarer om vad du tycker om vårt arbete vid sidan av de stora etablerade tidningarna.

Det här kommer bli en grymt kul kväll som du absolut inte får missa!

Välkommen till ROCKBLADET 5 ÅR på Göta Källare, lördagen den 30 april 2016.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BILJETTINFORMATION
FÖRKÖP: 195kr (Biljettforum.se)
DÖRREN: 250:- 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BRA-ATT-VETA:
– Plats: Göta Källare
– Datum: 2016-04-30
– Dörrar öppnar: 18:00 & första band på scen 18:15.
– Åldersgräns är 18 år.
– Uppdaterad info via Facebookeventet.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Eventet arrangeras av ★Rockbladet.se★ / ★jLeaf IT & Media★ / ★Jonas Lööw★ i samarbete med: ★Marshall EyewearGefle HårdrocksklubbPelle CederlöfGöta Live★.

Relaterade artiklar