Sonic Syndicate skriver på för Despotz Records & Music

Despotz Records är ett svenskt skivbolag och fölag som jobbar med musik inom metal, rock och pop. Företaget grundades i Stockholm 2007 och jobbar idag med artister som Raubtier, Thundermother, Crucified Barbara, Tad Morose, Beseech och många fler.

Annons 

 

sonic syndicate2
En av grundarna Carl-Marcus Gidlöf berättar:
“Vi på Despotz jobbar mycket på den internationella marknaden med spännande möjligheter i Nordamerika i och med vårt samarbete med Sony Red/Aisa. Det här samarbetet är en del av vår plan att jobba internationellt med bas här i Stockholm tillsammans med våra artister och ett starkt team inom PR, marknadsföring och distribution. Sonic Syndicate delar vår vision. Vi har redan haft flera givande  kreativa samtal och vi ser fram emot en spännande framtid. Det är en ära för oss att hälsa dem välkomna till Despotz-familjen.”

Sonic Syndicate har jobbat mycket på den internationella musikscenen i Europa, Nordamerika och Asien. Deras efterlängtade 6:e album kommer släppas senare i år av Despotz Records.

Sångaren Nathan Biggs berättar:
“Som man kan förstå är vi väldigt glada att skriva på för Despotz Records här i Stockholm. Vi känner oss verkligen som hemma med deras moderna, kreativa, framåttänkande team och kan inte tänka oss något bättre. Det här blir ett nytt spännande kapitel både för Sonic Syndicate och Despotz.”

Sonic Syndicate består av:
Nathan J Biggs – Sång
Robin Sjunnesson – Gitarr
Michel Bärzén – Bas
John Bengtsson – Trummor

För mer info:

Sonic Syndicate:
www.sonicsyndicate.net
www.facebook.com/SonicSyndicateBand
Despotz:
www.despotz.se
www.facebook.com/despotzrecords
www.despotz.bigcartel.com

Relaterade artiklar