Nu är återigen dags för Where’s The Music Festival

Where is The Music? är en festival som går av stapeln för andra gången i Norrköping 11e -13e februari, och arrangeras av FKP Scorpio. Christina Wernersson och Tommy Hansson kommer att täcka en del av rockakterna som är under festivalen. Det som är bra med den här festivalen är att det finns allt ifrån rookies till stora namn inom olika genres och att det spelas på en rad olika scener. Det gör att det hela blir den där intima klubbscenen som inte kommer fram när det är större festivaler och arenaspelningar.Vi båda tycker att det är ett bra festivalkoncept som gynnar både restauranger/klubbar, branschfolk och publiken.

Annons 

 

Redan förra året föll vi för det här konceptet just för att det ger både de mindre kända banden samt de stora namnen en chans att möta sina fans. Roligast är ju absolut när man hittar något nytt och oväntat vilken en sådan här festival ger öppningar för.

Tommys och mina förväntningar är att även i år få se en rad olika bra akter,när vi har tittat igenom spelschemat så kommer vi att till största delen befinna oss på Saliga Munken där de akter som intresserar oss kommer att spela.Munken har en bra lokal som ger den där intima klubbscenen. 

 

På fredagen ser vi fram emot akterna:

Grimner
Baby in Vain

Grand Theft culture ( som även kommer att spela på Rockbladets 5-årsfest)
The Unguided

På lördagen ser vi fram emot att se:

Martin Rubashov (även känd som radiokanalen Bandit Rocks morgonpratare Bollnäs-Martin)
Iron Lamb
Mass Murder Agenda
Riwen 
Black Temple

Redan förra året var vi mest på Munken just för att det är dom som har fått de lite större rockakterna.

Våra förväntningar är bra musik i kombination med bra publik och det var det definitivt förra året.

Det känns som en festival som vill locka en yngre publik om man tittar på bokningar som gjorts i de andra genres. Förra årets festival avlöpte utan bråk och dramatik och så hoppas vi att det blir även i år.

SKRIBENT: Christina Wernersson (christina.wernersson@rockbladet.se)
AKTUELLT: Where's the music? / 11-13 Februari / Norrköping

BILD FRÅN FÖRRA ÅRET

DAG1

DAG2

DAG3

Relaterade artiklar