Juliette and the Licks kommer till Gröna Lund i sommar

Man kanske främst känner igen bandets frontfigur från hennes oförglömliga rolltolkningar i filmer som Cape Fear, Gilbert Grape och Natural Born Killers, men Juliette Lewis har fler strängar än så på sin lyra. 2003 bildade hon rockbandet ”Juliette and The Licks”, som efter en tids paus nu har återförenats och är tillbaka för att turnera på världens scener. Den 1 juni kommer de till Sverige och ger en exklusiv konsert på Gröna Lunds Stora Scen.

Skådespelerskan Juliette Lewis blev 2003 även känd som rocksångerska då hon bildade bandet ”Juliette and The Licks”. Bandet turnerade flitigt och släppte tre album fram till 2009, då Lewis ville utveckla sitt låtskrivande och satsade på soloprojekt. Senare i år släpper hon ett nytt album som hon skrivit och producerat tillsammans med Brad Schultz från ”Cage the Elephant” och därefter väntar en sommarturné. Nu återförenas alltså bandet som är kända för sina galna och explosiva scenframträdanden. Den 1 juni kommer ”Juliette and The Licks” till Sverige för att göra en exklusiv spelning på Gröna Lunds Stora Scen.

För information om sommarens alla konserter på Gröna Lund samt Gröna Kortet, besök GronaLund.com

Datum: 1.6 – Stockholm, Gröna Lund

Biljettinfo på GronaLund.com.

Relaterade artiklar