Kill The Kong releaseparty!

I helgen som var stod det ett band på en scen. Både bandet och scenen ligger mig personligen mycket nära hjärtat, då bandet har direkta kopplingar till min egen tonårstid som sångare i ett band från Västerås, där jag föddes och levde i 35 år. Scenen i fråga ligger på Intiman på Sigurdsgatan 16 i Västerås, där jag tidigare själv arbetat, arrangerat spelningar, stått på scen, fotograferat hundratals band… Ja ni fattar, jag gillar stället. 🙂

Annons 

 

Gillar Kill The Kong gör jag också. Det borde även Du göra om du gillar aggrometal av den nyare skolan. De släppte som synes sin debutskiva i dagarna, och det var därför dags att fira den med pompa och ståt. Inbjudna förband var As We Remain (Västerås) och Knogjärn (Karlstad). Den lilla lokalen på Intiman kan bara ta in 150 pers, och det var nog banne mig nära fullpackat från början till slut. Inte ett dugg förvånad, för KTK har en ordentlig följarskara, då bandet är stiget ur askorna av Seventribe, ett band med en så gott som kultklassad status bland musikälskare runt om i världen. Kolla på mina bilder och sedan snubblar du in på deras hemsida och beställer deras debutskiva på stört, okej? Okej.

www.killthekong.com

As We Remain

Knogjärn

Kill The Kong

Text och Bild: Mattias "Madcap" Nillson

 

Relaterade artiklar