KONSERTFOTO: RAUBTIER – Norrland besöker Skåne för en tung panzarkväll

Raubtier intog Kulturbolagets scen fredagen den 11e Mars och med hjälp av support banden Convivium och Skeleton Birth. Publiken va energisk och bara väntade på att grabbarna från Norrland skulle inta scenen och plötsligt hörde man det.

Annons 

 

Titellåten till Björnes magasin ekade i högtalarna och alla visste precis vad det betydde. Mattias springer först upp på scenen o sätter sig vid sina trummor, Jonas hack i hälarna tar upp sin bas och tillslut kommer Hulkoff marscherande ut på scenen iklädd sin ikoniska militärdräkt och sen öppnar de kvällen med låten "Det finns bara krig" från första plattan med samma titel.

DSC_0134 2

Publiken sjunger med till "Dobermann", marscherar till "Världsherravälde" och kastar sina armar i luften till "Skjut, Gräv, Tig". Publikens favorit blev "Den Sista Kulan" som måste vara favoritlåten detta året hos folk.

Mäktigt ös, fantastiskt framträdande och en perfekt publikkontakt beskriver kvällen utmärkt. Och det fanns utan tvekan inte många som gick därifrån efter kvällens slut som inte hade en av Raubtiers låtar som gick på repeat i huvudet!

SKRIBENT & FOTO: Marcus Nimbratt (marcus.nimbratt@rockbladet.se)
KONSERT: RAUBTIER (Support: Convivium + Skeleton Birth)
DATUM: 2016-03-11
PLATS: KB (Malmö)

SE HELA BILDSERIEN – RAUBTIER

SE HELA BILDSERIEN – CONVIVIUM

SE HELA BILDSERIEN – SKELETON BIRTH

Relaterade artiklar