Nickelback till Sverige

Multiplatinum-säljande rockbandet NICKELBACK åker ut på en massiv turné under 2016. Turnén startar i Helsingfors och når Stockholm och Sverige för en konsert den 6 september på Ericsson Globe, där deras Kanadensiska landsmän i bandet Monster Truck är med och agerar Special Guest. Turnén är Nickelbacks tionde världsturné och innebär konserter i 30 städer runtom i Europa denna höst. Biljetterna släpps den 11 mars kl 9.00.

Nickelback har cementerat sig själva som en av de kommersiellt mest framgångsrika och viktiga rockakterna de senaste två decennierna. Bandet har sålt över hela 50 miljoner album och deras dunderhit “How You Remind Me” är fortfarande Billboards “Top Rock Song of the Decade”. De har också fått epitetet “Top Rock Group of the Decade” av Billboard, nio Grammy-nomineringar och vunnit flera American Music Awards, World Music Awards och People’s Choice Awards. För att inte tala om hemlandet Kanada där de har vunnit allt som går att vinna och invalda i Kanadas "Walk of Fame". 

Nickelback återvänder nu till Europa med en högoktanig rockshow, eller som sångaren Chad Kreuger själv säger: “Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!” 

Datum

6.9 – Ericsson Globe, Stockholm

Relaterade artiklar