Queensrÿche till Stockholm!

Det legendariska amerikanska metalbandet Queensrÿche kommer 1 september till Stockholm för en spelning på Klubben.

Få skivor har betytt så mycket för hårdrocken som Queensrÿches epos ”Operation: Mindcrime” från 1988. Detta mästerverk har nu sålt över tre miljoner ex. Men Queensrÿche har gjort så otroligt mycket mer. Från de tidiga plattorna ”The Warning” och ”Rage For Order” via plattorna ”Q2K” och ”Tribe” kring sekelskiftet fram till de nyare ”Dedicated To Chaos” och ”Condition Human” har kvalitet och nyskapande gått som en röd tråd. Trots medlemsbyten har Queensrÿche behållit sin status som ett av de viktigaste banden. Dagens Queensrÿche består av Todd La Torre (sång), Michael Wilton (gitarr), Parker Lundgren (gitarr), Eddie Jackson (bas) och Scott Rockenfield (trummor).

Datum: 
1/9 – Stockholm, Fryshuset Klubben

Biljetterna till konserten släpps idag (10/3) och finns tillgängliga på http://burl.nu/7pfom7.

www.queensrycheofficial.com
www.triffidanddanger.se

Relaterade artiklar