Simple Plan kommer till Gröna Lund

Gör er redo för kanadensisk punkpop på Grönan i sommar! Den senaste bokningen till tivolits konsertsommar är nämligen inga mindre än Simple Plan. De har vunnit otaliga priser så väl i hemlandet Kanada som i USA och har även turnerat med genrekollegorna Good Charlotte och Avril Lavigne. Den 26 maj kl. 20.00 kliver Simple Plan ut på Stora Scen för första gången!

Simple Plan bildades 1995 i Montreal, Kanada och har sedan dess släppt fem album som sålt över 10 miljoner exemplar världen över. Deras senaste platta ”Taking One For The Team” kom ut så sent som i februari i år och producerades av Howard Benson som även jobbat med My Chemical Romance och All-American Rejects.

Simple Plan har inte bara vunnit musikpriser så som Teen Choice Awards och MuchMusic Awards, utan har även prisats för sitt samhällsengagemang då de genom sin Simple Plan Foundation har donerat över 2 miljoner dollar till olika välgörenhetsorganisationer för ungdomar.

Den 26 maj kl. 20.00 är vi stolta över att välkomna upp Simple Plan på Stora Scen för första gången!

För information om sommarens alla konserter på Gröna Lund samt Gröna Kortet, besök GronaLund.com

www.SimplePlan.com

Datum
26.5 – Stockholm, Gröna Lund

Relaterade artiklar