The Unguided – Live på Södra Teatern, Stockholm

I helgen fick Huvudstaden finbesök i form av ett helt gäng band som stod för underhållningen på Södra Teatern. Det firades skivsläpp signerat The Unguided, och det gjordes tillsammans med personligt inbjudna gästartister. Som musiker har jag alltid önskat att se huvudakter ta med sig förband som de själva gillar och lyssnar på, och kvällens spelordning visade sig vara ett perfekt exempel på hur det skall gå till.

Annons 

 

Med hela tre förband bjöds vi på en helkväll som höjde stämningen för var akt som gick på scenen, och när så de stolta föräldrarna till "Lust and loathing" var det knökfullt i lokalen. Tyvärr kunde undertecknad inte stanna kvar hela kvällen igenom, men jag är helsäker på att ingen kan ha gått därifrån missnöjd. Med ett helt gäng år under bältet är det ingen tvekan om att The Unguided med sin senaste platta har tagit ännu ett steg upp i rang inom den svenska musikscenen. Missa dem inte live, för det är så denna musik skall upplevas – svettigt, högt, och i gott sällskap.

THE UNGUIDED

DEMOTIONAL

DECEPTIC

A SILENT ESCAPE

SKRIBENT & FOTO: Mattias "MadCap" Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)
EVENT: Releasefest THE UNGUIDED
DATUM: 2016-02-27

Relaterade artiklar