Vågade hair metal-bandet Steel Panther kommer till Stockholm!

Hollywoods största hair och glam metal-band, Steel Panther, återvänder till Sverige och ingen sitter säkert. Med lika stora delar musikalisk skicklighet som humor kommer de till Debaser Medis i Stockholm, lördag 17 september!

Blanda hårspray (tillräckligt för att tillintetgöra ozonlagret en gång för alla), trasiga neonbrynjor, en lagom skev livssyn och Sunset Blvd som geografiskt epicentrum (anno 1988) och ni kan redan stava Steel Panther. Det är en ändlös fest som är lika ironisk som den är på blodigt allvar. De har gått från LA-angelägenhet till att beröra hela metalvärlden.

Steel Panther förvaltar stolt arvet från Spinal Tap och driver inte skickligt bara med sig själva, utan med hela hårdrocksgenren. Bandet byggde upp sitt rykte och fanbase genom att agera ”husband” på The Viper Room i LA, varje måndag, i tolv års tid. De gjorde sig kända för att locka dit hårdrockseliten som gästartister, för att sedan häckla samma artister. Steven Tyler (Aerosmith), Corey Taylor (Slipknot), Paul Stanley (KISS), Vince Neil (Mötley Crüe) och Matt Sorum (GnR, Velvet Revolver) är bara några av de rockstjärnor som gästat Steel Panther på scenen.

Bandet, bestående av sångaren Michael Starr, Satchel på gitarr, Lexxi Foxx på bas och Stix Zadinia på trummor har med Steel Panther rönt stora framgångar med sina mer än olovliga album. Senast de var i Sverige så var det för ett kokande Trädgår'n i Göteborg. Nu kommer de äntligen till Stockholm igen! Lördag 17 september lär bli en minnesvärd kväll, på Debaser Medis i Stockholm! Bandet som prisats som "Live Act of the Year" bjuder på en show som man sent glömmer…

www.steelpantherrocks.com

Datum
17.9 – Stockholm, Debaser Medis

Relaterade artiklar