Whitesnake med greatest hits-turné – två stopp i Sverige!

De är ett av världens största och mest framgångsrika rockband med hits som "Here I go again" och "Is this love". Efter nästan 40 år i musikbranschen ger de sig ut på en "Greatest Hits World Tour", som sångaren David Coverdale kallar för sitt farväl till arenarocken. 31 juli kommer bandet till Furuvik utanför Gävle och den 1 augusti avslutar man Sverigevistelsen med Gröna Lund i Stockholm!

Efter att ha lämnat jobbet som sångare i legendariska Deep Purple bildade David Coverdale det nu ikoniska rockbandet Whitesnake, 1978. Bandet blev ett av världens största rockband med över 100 miljoner sålda album. Nu ger sig Whitesnake ut på en "Greatest Hits World Tour", där de spelar sina största hits från albumen "Slide it in", "Whitesnake" och "Slip of the tongue".

– We are truly excited and looking forward to playing in Sweden in 2016 on what will be our "Greatest Hits World Tour" and most likely my personal "Farewell to Arena Rock" after over 40 years of writing and performing rock music, säger sångaren David Coverdale.

Whitesnake gör två spelningar i Sverige under sin greatest hits-turné. Den första är på Furuviks Stora Scen utanför Gävle, den 31 juli, och den andra är på Gröna Lund i Stockholm, den 1 augusti. Vi ser fram emot två härliga konserter med Whitesnake i Sverige i sommar!

www.whitesnake.com

Datum
31.7 – Gävle, Furuvik
1.8 – Stockholm, Gröna Lund

Relaterade artiklar