Bråvalla lanserar Vi Är Festivalen – en kampanj om gemenskap

Idag lanserar vi en kampanj som handlar om Bråvalla. Det handlar inte om artister eller några nyheter för årets festival. Vi vill presentera Bråvalla på ett annat sätt, där vi beskriver hur vi jobbar, hur vi ser på saker och ting och vad vi tycker att en festival ska vara. Vi kallar det för Vi Är Festivalen. Vi gör detta för att det finns så mycket mer med festivalen att prata om än vad som ryms i en facebookpost eller på 140 tecken. På www.viärfestivalen.se får du träffa några av oss som jobbar med festivalen. Pantea som ser till att allt finns på plats när du kommer till festivalen, Johanna som har hand om alla artister och Julia som ser till att det finns en massa god mat att äta på festivalen.

Annons 

 

Allt du läser om på sajten handlar om gemenskap, för när man kokar ner alla olika beståndsdelar är det gemenskapen som vi tycker är den viktigaste ingrediensen. I en gemenskap så hjälps vi åt, vi står upp för varandra och vi tar hand om varandra. Utan gemenskap blir festivalupplevelsen definitivt inte lika kul.

Vi älskar våra besökare. Ni, liksom vi, samlas varje sommar på ett gammalt flygfält i Norrköping utav en enkel anledning. Musiken. Det är musiken som för oss samman, som leder till nya vänskaper och minnen för livet. De allra flesta av Bråvallas besökare är fantastiskt roliga, kreativa, smarta, snälla och givmilda men det finns några enstaka som inte är det, och som inte fattat grejen med festivaler. En festival är inte en plats du ska behöva känna dig otrygg på. Det är inte en plats där man skadar eller stjäl. En festival är en plats att släppa loss, glömma alla bekymmer och ha sommarens bästa dagar.

Med en så bred publik som besöker Bråvalla varje år har vi en massa olika människor, åsikter och bakgrunder representerade. Precis så vill vi att det ska vara – Bråvalla ska vara något för alla. Vi har skapat Vi Är Festivalen för att berätta hur vi ser på Bråvalla och vi hoppas att ni kan hålla med om det mesta. Det handlar om musiken, campingen, festivalområdet, maten och drycken, alla som jobbar med festivalen, säkerheten och miljön. Det finns så otroligt mycket fantastisk med vår festival, och vi hoppas att ni känner er som en del av allt det där. Vi vill att alla besökare ska känna att de är Bråvalla.

Vi Är Festivalens logga kommer finnas överallt i sommar. På våra volontärers crewtröjor, på skyltar och storbildsskärmar. Vi kommer dela ut klistermärken till besökarna och när folk sätter klistermärket på sin jeansjacka, sitt tält, sin vattenflaska eller brassestol hoppas vi att de också bär med sig de värderingar som ligger bakom festivalen ut på campingen, festivalområdet och i sommarnatten.

Vi som arrangerar festivalen jobbar hårt och passionerat för att alla ska ha det bra och få några dagar fyllda med inget annat än glädje, men utan den gemenskap som ni skapar så kommer vi inte nå ända fram. Vi gör en massa grejer för att festivalen ska vara säker och kännas trygg, och att ni ska få den bästa möjliga festivalupplevelsen där musik möter människor, mat och fest. Vi jobbar med det nonstop, året runt. Det enda du behöver göra är att dyka upp och ha kul och samtidigt visa hänsyn och ge kärlek till dina medmänniskor. Det är inte krångligare än så. 
 

Du, jag, vi är festivalen. 

WWW.VIÄRFESTIVALEN.SE 

Hittills släppta akter: 
Rammstein, Mumford & Sons, Volbeat, Tenacious D, Macklemore & Ryan Lewis, Veronica Maggio, Hardwell, Nightwish, Action Bronson, Afrojack, Alan Walker, Amon Amarth, Angel Haze, A$AP Ferg, At The Drive-In, August Burns Red, Band of Horses, Bastille, Biffy Clyro, Blossoms, Blues Pills, Børns, Bring Me The Horizon, Bugzy Malone, Bullet For My Valentine, Cigarettes After Sex, Craig David's TS5, Dance Music Symphony, Daniel Adams-Ray, Den Svenska Björnstammen, Dimitri Vangelis & Wyman, Don Diablo, Editors, Elliphant, Erik Lundin, Felix Jaehn, Five Finger Death Punch, Flogging Molly, Galantis, Graveyard, Highasakite, Hinds, House of Pain, Icona Pop, Jamie Lawson, John De Sohn, Laakso, Lorentz, Lost Frequencies, Lost Society, Lukas Graham, Mac Miller, Melissa Horn, Miike Snow, Movits!, Mwuana, Public Service Broadcasting, Sam Feldt, Skinny Lister, Smith & Thell, The 1975, The Sounds, Timbuktu & Damn!, Tired Lion, Tungevaag & Raaban, Turbonegro, Vigiland, Wiz Khalifa, Yelawolf, Yellow Claw, Yungen, Zara Larsson

Bråvalla Pre-Party 29 juni:
Frej Larsson och E-Type

Bråvalla Day Party:
Albin Myers, John Dahlbäck, TJUVA, B Jones, David Tort, EDX, Filip Jenven, GRABB, Henrik B, Marcus Hägg, Natalia Barbin, Oskar Syk, Pierro

Bråvalla Comedy:
Bianca & Tiffany Kronlöf feat. Thom Gisslén, David Sundin, Elinor Svensson, Emma Knyckare, Fredrik Söderholm, Henrik Schyffert, Kodjo Akolor, Kristoffer Appelquist, Nisse Hallberg, Pernilla Hammargren, Petrina Solange, Shanthi Rydwall-Menon

Bråvalla festival 2016 går av stapeln den 30 juni -2 juli i Norrköping. Biljetterna säljs via Eventim.se.

Relaterade artiklar