Kent – Vi är inte längre där (Singel)

Kent vet att den lyckligaste begravningen är den som hyllar de goda minnena istället för att sörja förlusten av det oersättliga. 

KNT

Med nya singeln "Vi är inte längre där" kontemplerar Jocke Berg i vanlig manér ett liv som glider genom fingrarna, likt Marcel Proust i La Recherce De Temps Perdu. Det sticker i ögonen på lyssnaren med alla igenkänningsfaktorer i tecknen av bitterljuva minnen. Här sparas storslagna arena-rock refränger och låten trallar på i minimalism. Här rundas det av.

Titeln på singeln kan mycket väl vara bandets sinnesstämning för stunden, men låter Kent så här bra i sitt sista andetag så är det svårt att inte vilja vara med på det tungt och sakta släpande begravningståget. 

Kent, ni är saknade utan att ens försvunnit – för vi är alltid där. 

Recensent: Philip Almen (philip.almen@rockbladet.se)
BetygRB-Betyg-8_10

Relaterade artiklar