Royal Republic med fyra nya Sverigedatum i december!

Royal Republic har genom åren etablerat sig som ett av Sveriges flitigaste och bästa liveband. Med över 600 spelningar i ryggen har de erövrat stora delar av Europa med spelningar på några av Tysklands största festivalescener som bl.a. Rock Am Ring och Hurricane Festival som bandet återvänder till i juni. Bandet har ett fullspäckat spelschema för sommaren som följs upp av en Europaturné i höst med de avslutande datumen i Sverige.

Sverigedatum hittar ni här:
Frimis, Örebro 7/12
Katalin, Uppsala 8/12
Liljan, Borlänge 9/12
Konsthallen, Karlskrona 10/12

Royal Republic slog igenom 2010 med debutalbumet “We Are The Royal” som innehöll hitsinglarna “Full Steam Spacemachine” och “Tommy-Gun” som nått nästan 9 miljoner streams på Spotify. Bandet fick bl.a. tre #1 singlar på Bandit Rocks ”Most Wanted” lista och singeln ”Tommy Gun” gick in som #1 på MTV Rock Charts. Andra albumet ”Save The Nation” släppte 2012. Bandets tredje album ”Weekend Man” släpptes den 26 februari i år med singlarna ”When I See You Dance With Another” och ”Baby” som spelats friskt på bl.a. Bandit Rock.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – ROYAL REPUBLIC

MEDLEMMAR

Adam Grahn – vocals, guitar
Hannes Irengård – guitar, backing vocals
Jonas Almén – bass guitar, backing vocals, co-lead vocals on 'I Don't Wanna Go Out'
Per Andreasson – drums, backing vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK |

royal-republic-bandbild-2016

Relaterade artiklar