SOUNDCLOUDS VECKOVISA GULDKORN – DEL 5

Med ROCKBLADETS 5-års jublieum i lördags och vårvädret på ingång känner jag positiva vibbar. Därför tänkte börja veckans något försenade guldkorn med något som förhöjer endorfin-nivåerna och ger en skön vår-och sommar vibe.

YSLANDS ger sköna indie-vibbar och är melodiskt, men ändå sparsmakat. Ganska intressant att det inte går att hitta någon vettig info om bandet på sociala medier. Lyssna och njut!

 

THRICE är ett rockband från soliga Kalifornien som låter mycket som briljanta Staind med sköna grunge/hårdrock influenser utan att låta som en kopia av en kopia. Fullängdaren släpps 27:e maj och jag är nyfiken på hur den kan komma att låta. Friskt och fräscht som denna singel, måntro!?

 

Pleasure Beach från Belfast i England trallar på i samma spår som ovan nämnda YSLANDS. Med atmosfäriska gitarrer och pulserande rytmer är det feel-good rakt igenom. Musik ska vara okomplicerad och medryckande när man mår bra. Eller för att må bra.

Skribent: Philip Almén

 

Relaterade artiklar