1-2-3-4….. Marky Ramone’s Blitzkrieg bjöd på en härlig nostalgikväll på Lydmar Hotel

Stockholm bjöd på sitt bästa väder när Marky Ramone kom till stan med sitt Blitzkrieg för att fira 40 år i punkens tjänst. Mannen som är en levande metronom med en handled som får vilket hi-hat lock som helst att vilja bli dompterad av. Med sig på sång hade han Ken Stringfellow (The Posies) som med klassisk Joey-attribut avklippta skinnhandskar gjorde sitt bästa att elda på publiken med en bra scennärvaro. Gitarristen Arne Skagen (Gluecifer, Bloodlights)hade lite problem med gitarren i början men när det väl var löst så var det full fart från den obligatoriska öppningslåten Rockaway Beach till sista Blitzkrieg Bop. 

Det är med ett leende på läpparna man lämnar Lydmar Hotel och inser hur mycket man saknar Ramones. Nostalgi när det är som bäst.

BILDGALLERI

SKRIBENT OCH FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
EVENT: Marky Ramone's Blitzkrieg
ARENA: Lydmar Hotel
DATUM: 2016-06-08
BETYG: RB-Betyg-7_10

BANDFAKTA

MEDLEMMAR
Marky Ramone – Trummor
Arne Skagen – Gitarr
Ken Stringfellow – Sång
Alejandro V – Bas

HEMSIDA FACEBOOK

 

Relaterade artiklar