Svenska Bombus öppnar inför Black Sabbaths sista konsert i Sverige någonsin

Det är nära nu. Lördagen den 9 juli ställer sig Black Sabbath på en scen i Sverige för allra sista gången då de som en del i sin avskedsturné kommer till Friends Arena i Stockholm.

Kvällen går under namnet Monsters of Rock och sedan tidigare är det klart att rock-monstrens monster Black Sabbath får sällskap av inga mindre än Volbeat och Rival Sons. Nu är vi väldigt glada att kunna meddela att svenska heavy metal-bandet Bombus öppnar denna fullspäckade konsertkväll som i och med detta är komplett.

Bombus från Göteborg har existerat sedan 2008 och med tre album i bagaget har de gått från klarhet till klarhet och efter år av flitigt turnerande växer deras publik för varje dag. Lika självklart som välförtjänt. Nya albumet ”Repeat Until Death” är ytterligare ett bevis på deras enorma potential.

Monsters of Rock har alltid präglats av en blandning av väletablerade och tunga namn tillsammans med blivande storheter. Därför känns det extra kul att Bombus blir det sista tillskottet till en redan grym konsertkväll – ett band som vi tror kommer ta många steg framåt snabbt.

Samtidigt som Black Sabbath nu startar sitt sista segertåg genom Europa går Volbeats segertåg genom Europas topplistor, där deras nysläppta album ”Seal The Deal & Let’s Boogie” direkt gick in på förstaplatsen på de flesta av Europas albumlistor, inklusive Sveriges.

Den 9 juli blir en riktigt bra lördag. Vi ses!

monsters of rock bombus

Datum
9.7 – Friends Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 495-795 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

Relaterade artiklar