Australiensiska Massive till Sverige för tre konserter!

Massive är ett 8-bent Australiensiskt rockmonster som inte är för den lättskrämde. Nu kommer de till Sverige. Med sig har de Tequila Mockingbyrd och Black Aces. Lördag 24 september på Fryshuset i Stockholm, måndag 26 september på Sticky Fingers i Göteborg och tisdag 27 september på Kulturbolaget i Malmö. Alla tre datum lär bli rejält svettiga – gör dig redo!

Att gå på en konsert med Melbourne-baserade Massive är minst sagt en upplevelse. Bandet, som tidigare varit support till Blackberry Smoke i Sverige, är både kända och ökända för sina livespelningar. Bandet beskrivs som en: "volatile macho-rock engine fuelled on adrenaline, lager and a determination to party hard. Known to travel thousands of miles across the baking desert between gigs, these riot-starting, fist swinging road dogs mean business."

Massive är nu högaktuella med albumet "Destination Somewhere", en explosiv uppföljare till debutalbumet "Full Throttle". Det är ett album som vägrar att be om ursäkt för något och som live tas till en helt annan nivå där Massive åker ut för att "kick ass and take names".

Nu kommer bandet till Sverige för sina första egna konserter, efter att tidigare ha spelat med Blackberry Smoke bland annat. Med sig har bandet Tequila Mockingbyrd och Black Aces. Det kommer att bli tre minnesvärda konserter. Vi blir svettiga bara av tanken!

Ses i september!

http://MassiveOz.com

Datum
24.9 – Stockholm, Fryshuset
26.9 – Göteborg, Sticky Fingers
27.9 – Malmö, Kulturbolaget

Biljetter
Biljetterna släpps fredag 22 juli kl. 09.00

Biljettinformation via LiveNation.se

Relaterade artiklar