Band Of Horses besöker Stockholm och Malmö under sin turné nästa år

För några timmar sedan blev det bekräftat att Band Of Horses kommer till Stockholm och Malmö under sin turné i mars 2017. Den 9 mars spelar de på Annexet i Stockholm och kvällen efter lirar de på Malmö Live. 

Band Of Horses behöver nog ingen närmare beskrivning, de flesta har nog hört exempelvis The Funeral och No One’s Gonna Love You. Bandet bildades 2004 i Seattle och har sedan dess erövrat oerhört många hjärtanMed skivan Why Are You Ok? har Band of Horses funnit ett nytt hem hos Rick Rubin och hans American Recordings. Resultatet är ett Jason Lytle-producerat mästerverk som vänder hem till tiden då ”Everything All The Time” och ”Cease To Begin” skrevs – och sedan gör en vacker sväng rakt in i guitarhookcountry befolkat av J Mascis. Biljetterna släpps den 8 juli kl 09.00 på Luger och Axs. 

Datum

9 mars – Annexet i Stockholm

10 mars – Malmö Live i Malmö

Relaterade artiklar