Blues Pills – Bråvalla 2016

Blues Pills

Den psykadeliska, färgsprakande backdropen står som en tydlig kontrast mot de regnpiskade ansiktena på Bråvallas största scen Panorama. Den karismatiska, strålande solen som är bandets frontfigur Elin Larsson får mig att glömma väderleken till den grad när det inte längre går och de måste lämna scenen för att instrumenten inte vill vara med på noterna längre. ”Singin’ in the rain” blev ett ironiskt avslut på en musikaliskt fascinerande halvlek. Särskilt utmärkande var Dorian Sorriaux hypnotiserande gitarruppvisning. Drömskt och mystiskt och sådär tekniskt imponerande – Så jag lutar mig tillbaka in i min imaginära luftsfär och passar på att njuta lite extra. 

 

Skribent: Tommy Hansson (tommy.hansson@rockbladet.se)

Foto: Tommy Hansson (tommy.hansson@rockbladet.se)

Event: Blues Pills, Bråvalla Festival

Arena: Panorama scenen, Bråvalla Festival

Datum: 2016-07-01

Bäst: Det var tekniskt imponerande 

Sämst: Att spelningen havererade och de kunde ej fortsätta

 

Relaterade artiklar