Bring Me The Horizon till Hovet i Stockholm

Sheffield-kvintetten i Bring Me The Horizon kommer tillbaka. Senast de spelade i Stockholm var i november förra året då de fyllde Fryshuset till bredden, samma sak gjorde de på Lisebergshallen i Göteborg. Med det senaste albumet ”That’s The Spirit” erövrar de återigen världen och fredagen den 25 november tar de det naturliga klivet upp till Hovet i Stockholm.

Annons 

 

Det brittiska metalbandet bildades för 12 år sedan, då som tonåringar. Därefter jobbade man för att hitta sitt sound och la ner mycket arbete för att till slut komma fram till den unika mix av metal och rock som man är världskända för idag. Det har lett till stor succé med ett flertal priser (bland annat bästa band, bästa album och bästa liveband på Kerrang! Awards, genom åren), turnéer världen över och fem hyllade studioalbum – där skivan "Suicide Season" från 2008 valdes in i Rocksounds Hall of Fame på grund av dess status och betydelse för kommande metalcore-band som Asking Alexandria, While She Sleeps och Architects.

De senaste åren för bandet har inneburit helt nya toppar och drömmar som gått i uppfyllelse. Slutsålda konserter världen över, bland annat Wembley Arena i London, hög rotation på radio för megahiten "Drown" och miljontals album sålda, har gjort att bandet nått ut till en bredare publik än någonsin tidigare, utan att för den skull förlora sin integritet och patenterade sound.

När de spelade på Bråvalla förra veckan bevisade de återigen varför de är så älskade som de är som liveband, och framförallt att de har de mest hängivna fans ett rockband kan ha. Vi ser enormt mycket fram emot att se BMTH lyfta taket på Hovet i november. 

www.bmthofficial.com

Datum

25.11 – Hovet, Stockholm

Relaterade artiklar