Thundermother – Bråvalla 2016

Under gårdagen öppnade Thundermother upp festivalen till en något avskalad publik, men dom kämpade på bra ändå trots regn och dålig speltid. 

Det svenska tjej-bandet Thundermother kickade igår gång festivalen redan vid 12:30-tiden, vilket man kanske kan ifrågasätta. Med tanke på allt prat det var kring de icke existerande headlines som var tjejer förra året så skulle man kanske kunna tro att man vill uppmärksamma ett helt tjejband, och då ge dom en bättre speltid. 

Men trots den ringa publiksiffran och att himlen öppnade upp sig så gav de rockiga och coola brudarna allt och lite till. Detta var mycket uppskattat av de tappra åskådarna som var där och efter ett tag så anslöt sig fler och fler människor när festivalen började vakna till liv. Men av de rykten som just nu cirkulerar så kommer dessa tjejer att få en egen headline-turné i höst som jag personligen tror kommer bli grym. 

RB-Betyg-8_10

Skribent: Jessica Alsterblad  (Jessica.alsterblad@rockbladet.se)

Foto: Sandra Berkemo (sandra.berkemo@rockbladet.se)

Event: Thundermother, Bråvalla Festival

Arena: Luna-scenen, Bråvalla Festival

Datum: 2016-07-01

Bäst: Energin på scenen 

Sämst: Den dåliga speltiden

Relaterade artiklar