Alter Bridge återvänder till Sverige

Nu är det äntligen klart att Alter Bridge återvänder till Sverige på deras efterlängtade Europaturné. Med nytt album på gång och tre år efter deras senaste besök kommer de till Annexet i Stockholm fredagen den 18 november.

Annons 

 

Alter Bridge drar i höst ut på en turné där de besöker större arenor än någonsin tidigare. Lika efterlängtad som denna turné är bland fansen är deras nya album som planeras släppas i oktober i år. Albumet är uppföljaren till deras hyllade album från 2013 ”Fortress” som direkt plockade hem topp-placeringar på albumlistorna både i USA, England och Tyskland. 

När Alter Bridge nu äntligen återvänder kan fansen vänta sig nya låtar tillsammans med alla klassiska favoriter från bandets tolvåriga karriär. Med sig till Sverige har de Like A Storm från Nya Zealand och ytterligare en Special Guest som kommer annonseras längre fram. Vi ser fram emot en tung, svettig och riktigt grym konsert i november.

Datum

18.11 – Annexet, Stockholm

Relaterade artiklar