Avenged Sevenfold till Stockholm!

2013 fyllde de Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de samma sak i Scandinavium i Göteborg, och nu är det äntligen dags igen – den 9 mars 2017 återvänder Avenged Sevenfold till Sverige för en konsert på Ericsson Globe i Stockholm. Som Special Guests ser vi inga mindre än Disturbed och Chevelle.

Biljetterna släpps fredagen den 19 augusti kl 9.00.

Med slutsålda arenakonserter var de än kommer har Avenged Sevenfold de senaste åren visat att de är ett arenaband av internationell klass att räkna med på riktigt. Nu ett par år efter senaste turnén är det alltså dags igen. De besöker 26 städer och arenor i vinter på turnén som avslutas i Skandinavien med konserter på Valby Hallen i Köpenhamn den 4 mars, Hartwall Arena i Helsingfors den 7 mars, Ericsson Globe i Stockholm den 9 mars och Telenor Arena i Oslo den 10 mars. 

Avenged Sevenfolds senaste och sjätte album ”Hail To The King” från 2013 sålde platina och guld och toppade listorna i ett dussintal länder, liksom deras tidigare hyllade alster. Avenged Sevenfold är utan tvekan ett av vår tids största och viktigaste rockband, och att de nu tar steget upp till Ericsson Globe i Sverige är lika kul som självklart.

Utöver Avenged Sevenfold får publiken uppleva inga mindre än hyllade och rutinerade Chicagobanden Disturbed och Chevelle. Detta blir en kväll att minnas. Vi ses där!

Biljetterna kostar från 475-600 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 0771 31 00 00

Relaterade artiklar