Amaranthe släpper första singeln, “THAT SONG”, från nya albumet

Amaranthe, det banbrytande hårdrockbandet är nu här med nya singeln ”That Song” från deras kommande album "Maximalism", som är ute den 21 oktober via Spinnfarm.

"Nu är det äntligen dags att visa upp ”That Song” för världen” säger gitarristen Olof Mörck.  ”That Song” visar upp en ny sida av Amaranthe. Låten kombinerar ett riff värdig de största av arena anthems med ett oemotståndligt groove vilket tillsammans skapar kanske den mest unika Amaranthe-låten hittills! Låten beskriver de strider och mödan man måste gå igenom då man jagar sina drömmar, och 'That Song’ förkroppsligar vändpunkten då ditt mål blir inom räckhåll.

Maximalism är uppföljaren till 2014 års genombrott MASSIVE ADDICTIVE.

Med en bestämd vilja att aldrig låta sig bli låst vid en genre eller stil fortsätter Amaranthe att följa den mer okända vägen och blandar ljud och stilar för att skapa deras oefterhärmliga musik. På Maximalism fortsätter bandet att pusha gränser med större skicklighet och övertygelse än någonsin. 

 

MAXIMALISM SPÅRLISTA: 

1. Maximize
2. Boomerang
3. That Song
4. 21
5. On the Rocks
6. Limitless
7. Fury
8. Faster
9. Break Down and Cry
10. Supersonic
11. Fireball
12. Endlessly

Amaranthe-Maximalism-cover

FAKTA – AMARANTHE

MEDLEMMAR
Jake E – Vocals
Elize – Vocals
Henrik – Screams
Olof – Guitars and keys
Morten – Drums
Johan – Bass

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE |

Amaranthe-Promo-2016

Relaterade artiklar