(Bildgalleri) Steel Panther på Debaser Medis – More is more and less is not invited

Det bjöds på extra allt och lite mer därtill när Steel Panther spexade loss på Debaser Medis i lördags. Förväntningarna inför vad jag skulle få uppleva i fotodiket hade slagit i taket vilket gjorde att en viss nervositet kom över mig när jag intog min plats mellan scen och publik. Det här är ändå ett band som visuellt sett har allt jag vill att ett band ska ha som fotograf och man har all chans i världen att få till den där perfekta bilden man alltid jagar. Som tur var gjorde bandet mitt jobb enkelt ikväll.

Annons 

 

Det var länge sedan jag var begränsad till att fota endast tre låtar. Sommarens alla Grönan-gig fångade från publikhavet har medfört en större frihet än vad vi fotografer vanligtvis har. Tanken på att missa den perfekta posen gjorde mig lite stressad. Men perfekta och väl uttänkta poser bjöd bandet frikostigt på. Likaså sexanspelningar. Vanligtvis brukar jag finna denna typ av högstadieskämt väldigt banala och låga men ikväll blir till och med jag road. Särskilt när bandets pipa Michael Starr får för sig att kittla mig när jag som bäst försöker fånga hans high-fivande med publiken.

Publiken är för övrigt peppad till max och mångas utstyrslar matchar pojkarna på scen. Det verkar som att både förband och drycker har gjort ett duktigt jobb med att värma upp och jag som tidigare har legat och slumrat hemma i soffan vaknar till och får lite glam-feeling jag med. För även om jag inte gärna drar igång pantrarnas låtlista privat så hade jag gärna gjort publiken sällskap efter utfört fotojobb. Dessvärre tillåter inte kvällens fotopass det utan jag får ta nästa tub hem och hoppas på att det snart bjuds upp till show extravaganza med Steel Panther igen.

SE HELA BILDSERIEN NEDAN

SKRIBENT OCH FOTOGRAF: Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)

EVENT: Steel Panther

ARENA: Debaser Medis

DATUM: 2016-09-17

Relaterade artiklar