Tävla och vinn biljetter till konsertfilmen Rolling Stones – Havanna Moon

Nu är det tävlingsdags igen. The Rolling Stones gjorde en omdiskuterad konsert på Cuba i början av 2016. SF Bio har nu fått möjligheten att visa filmen som spelades in under konserten. Vi på Rockbladet har nu lagt vantarna på 10 biljetter som vi nu vill tävla ut.

Fredagen den 23 september, och endast denna kväll, visas The Rolling Stones historiska konsert som spelades in i Havanna tidigare i år på biografer över hela världen. Det var på långfredagen som The Rolling Stones, trots protester från Katolska kyrkan och mitt under president Barack Obamas statsbesök, bjöd på klassisk rock för en miljon jublande kubaner. Hela konserten filmades av Paul Dugdale, känd för sina många prisbelönta konsertfilmer.

The Rolling Stones Concert in Cuba

SF Bio är stolta över att kunna visa konsertfilmen The Rolling Stones – Havanna Moon på flera av sina biografer och ger nu Rockbladets läsare chansen att vinna biljetter till visningarna. Fem vinnare får två biljetter vardera och får välja själv på vilken* man vill se filmen.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas söndagen den 18 september klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Om du vinner får du välja att se konsertfilmen ”The Rolling Stones – Havanna Moon” på någon av följande biografer;

Rigoletto (Stockholm), Bergakungen (Göteborg), Royal (Malmö), Spegeln (Uppsala), Filmstaden Umeå, Filmstaden Lund, Filmstaden Linköping, Filmstaden Örebro, Filmstaden Gävle, Filmstaden Helsingborg, Filmstaden Jönköping, Filmstaden Karlstad, Filmstaden Luleå, Filmstaden Norrköping, Filmstaden Sundsvall, Filmstaden Västerås, Filmstaden Växjö.

MER INFO om "The Rolling Stones – Havanna Moon" finner du på SF.se.

 

Relaterade artiklar