TÄVLING: Se MÖTLEY CRÜE – THE END – konserten på bio

Tävla och ha chansen att vinna biljetter till SF Bios visning av konsertfilmen MÖTLEY CRÜE – THE END.

Den 31 december 2015 avslutade de legendariska rockikonerna Mötley Crüe sin 35-åriga karriär som band med en spektakulär konsert på Staples Center i sin hemstad Los Angeles, Kalifornien. Inte långt ifrån 10 Sunset Strip där det ökända bandets karriär började. Vi bjuds på en spektakulär konsert och exklusivt material med bandet. Filmen kommer visas under en dag torsdagen den 13 oktober på flera av SF's biosalonger runt om i landet.

160930-motley-crue-sf-affisch

SF Bio är stolta över att kunna visa konsertfilmen MÖTLEY CRÜE – THE END – KONSERT på flera av sina biografer och ger nu Rockbladets läsare chansen att vinna biljetter till visningarna. Fem vinnare får två biljetter vardera och får välja själv på vilken biograf man vill se filmen.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter + vilken stad du vill se filmen i.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 4 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

MER INFO om MÖTLEY CRÜE – THE END – KONSERT finner du på SF.se.

Relaterade artiklar