Albumaktuella Blackberry Smoke till Sverige för två konserter

Blackberry Smokes senaste besök i Sverige för ett år sedan blev en stor succé med två slutsålda konserter! Aktuella med det nya albumet ”Like An Arrow” är vi nu extremt glada att få välkomna southern rock-stjärnorna åter till Sverige! Lördag den 18 mars är det Münchenbryggeriet i Stockholm som gäller och måndag 20 mars står femmannabandet på Pusterviks scen i Göteborg.

Annons 

 

Häromdagen släpptes bandets femte studioalbum: ”Like An Arrow”. Det är ett album som följer upp förra årets succé ”Holding All The Roses” – som landade på förstaplatsen på Amerikanska countrylistan! Med sitt unika och älskade sound fortsätter ”Like An Arrow” på samma bana – southern rock när den är som allra bäst!
 
Nu ser vi fram emot att åter få välkomna ett band som verkligen bör upplevas live. Det är en upplevelse kan vi lova. De som var lyckosamma nog att hinna få biljett till bandets slutsålda konserter senast de var här kan intyga det. Som bandet själva säger: ”We really care about what we do, and we care about every person who comes to see us play, even the jackass who's screaming for the song that we just played.  So we're ready to pick up the ball and run with it!

Datum 2017

18.3 – Stockholm, Münchenbryggeriet
20.3 – Göteborg, Pustervik

Relaterade artiklar