Metallica – Ytterligare en extra-konsert klar i Köpenhamn

I fredags sålde Metallica ut tre konserter på 45 minuter, och det är fortfarande ett stort tryck från alla de som inte fick tag i några biljetter. Så nu annonserar Live Nation Danmark ut att de kommer bli en fjärde konsert den 9 februari.

Metallica är ett av världens största hårdrocksband och som sålt över 120 miljoner album. De drar alltid stor publik näst intill oavsett var de spelar i världen. I fredags släpptes biljetterna till deras dubbel-konsert den 3 & 5 februari nästa år. De tog slut på 20 minuter och de släppte direkt biljetter till ytterligare en konsert den 7 februari, men även de tog slut i ett nafs. Trycket emot arrangören var enormt stort, många fans som vill få chansen att se dem. Så nu har Live Nation tillsammans med bandet beslutat att släppa biljetter till en fjärde konsert. Och biljetterna kommer släppas imorgon tisdag den 4 oktober klockan 10.00 via TicketMaster Danmark.

Klicka dig vidare på länken till Ticketmaster för mer info.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Metallica – ytterligare extrakonsert den 9 februari
BILJETTER SLÄPPS: 4 oktober 2016 klockan 10.00 via Ticketmaster Danmark.

Relaterade artiklar