TÄVLA och vinn biljetter till ROCKTOBERFEST

Tävla och ha chansen att vinna biljetter höstens fränaste party ROCKTOBERFEST, som anordnas på Globen Annexet i Stockholm fredagen den 28 oktober. 

Fredagen den 28 oktober 2016 är det åter dags för Rocktoberfest i Annexet. Live på scen ser vi inga mindre än Danko Jones, Lillasyster och Grand Theft Culture.

Stureplansgruppen Arena Catering och Stockholm Globe Arenas presenterar för tredje året i rad stolt vår egen variant av tyskarnas klassiska Oktoberfest. Tillsammans med bryggmästare Johan Spendrup från Gotlands Bryggeri har vi tagit fram en specialbryggd öl – ”Rocktober”, som säljs exklusivt på plats i Annexet under denna kväll. Förutom ett brett ölutbud från Gotlands Bryggeri, kan vi även fresta med godare mat att skölja ner i takt till musiken!

Självklart är Richie Puzz & Bollnäs-Martin från Bandit Rock’s morgonshow Rivstart traditionsenligt med som kvällens konferencierer.

ROCKBLADET-600X760

Rockbladet.se tillsammans med Stockholm Globe Arenas tävlar nu ut biljetter till ROCKTOBERFEST. Två lyckliga vinnare får ta med sig en polare och kolla in höstens fetaste party.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter till ROCKTOBERFEST.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 12 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

För att kunna vinna behöver du ha fyllt 20 år senast den 28 oktober 2016.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

All info om ROCKTOBERFEST finner du HÄR.

Relaterade artiklar