Tävla och vinn signerade Sonic Syndicate-bekännelser

SONIC SYNDICATE har precis släppt sin nya skiva "Confessions". Bandet är fantastiskt glada att äntligen få släppa det här nya alstret och Rockbladet fick en hel påse med signerade saker som vi nu ska tävla ut.

Medvetna om att bandets ”nystart” kommer höja en hel del ögonbryn räds man ingalunda förändringarna eller framtiden. Övertygelsen om att man skapat ett mycket starkt album och att man är 100% tillfreds med musiken och atmosfären i och kring bandet, har lett till en nytändning värdig hungriga debutanters avundsjuka.

SoSy-Contest-2016-01

"CONFESSIONS är albumet som det alltid var menat att vi skulle spela in. Allt har lett fram till det här ögonblicket – allt det bra och det svåra som vi som band har gått igenom. Vi släpper alla pretentioner, stereotyper och förväntningar och står kvar med ärlighet, kreativitet och kärlek för musik av ett band som inte är rädda för någonting. Äntligen kan vi stå upp och säga att vi har ett eget sound.

Jag tror att det här albumet kommer öppna många dörrar och smälla igen en del, röra om och störa vissa. Men det viktigaste är att musiken är från hjärtat och varje text har har en mening – Var den förändring du själv vill se i världen. Vi har tagit en chans här och ingenting har tidigare känts så rätt. Det här är våra "CONFESSIONS"." //Sonic Syndicate

ROCKBLADET.se tillsammans med bandets skivbolag DESPOTZ RECORDS tävlar nu ut signerad Vinyl, CD och Posters, sen slänger vi även till ett sprillans nytt plektrum.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska signerade Confessions-prylar.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 23 oktober klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Relaterade artiklar