Corroded på Sticky Fingers

Fyra band med headliner i form av Corroded intog i fredags Top Floor på Sticky Fingers i Göteborg. Rock N´ Roll- andan var på topp precis som det ska vara och publiken bjöds dessutom på ett oväntat gästspel under en av spelningarna. 

Annons 

 

Först ut var bandet Electric Wolves följt av White Limo. Med bravur höll de ställningarna medan lokalen fylldes på och stämningen byggdes upp. TWIN såg sedan som kvällens tredje akt till att höja ribban och få folket att börja röra på sig med sitt medryckande tunggung. Inte ens Elias Leijon, Sticky Fingers egna bandbokare, kunde låta bli att kliva upp på scenen för ett bejublat gästspel. Kvällens höjdpunkt i form av Corroded intog sedan scenen och fixade ett grymt avslut på kvällen. I vanlig ordning hade de sina trogna fans med sig giget igenom, något som  bekräftades av diverse tonarter som ljöd i publikhavet som sjöng med i texterna. Trångt, svettigt och rock and roll. Med andra ord en helt fantastisk kväll för alla närvarande och vi kan inte annat än tacka banden för att de håller musiken levande.

SE HELA BILDSERIEN – CORRODED

no images were found

SE HELA BILDSERIEN – TWIN

no images were found

SE HELA BILDSERIEN – WHITE LIMO + ELECTRIC WOLVES

no images were found

TEXT/FOTOGRAF: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
KONSERT: Corroded
ARENA: Sticky Fingers – Göteborg
DATUM: 2016-11-11

Relaterade artiklar