Tävla och vinn konsertbiljetter till Saxons gig i Ronneby

De ikoniska bandet SAXON är ute på turné och kommer att göra tre stopp i Sverige. Det tredje och sista gigget kommer de göra på Klubb Ronn i Ronneby den 30 november, vilket vi på Rockbladet så klart kommer att tävla ut biljetter till.

SAXON behöver egentligen ingen närmare presentation. De är ett band som snart hållit på över fyra decennier och ser ut att behållit glöden under alla dessa år. De turnérar just nu runt om i europa för att supporta sitt senaste album Battering Ram. Under de sista dagarna i november kommer de till Sverige för tre stopp, och det sista stoppet blir på Klubb Ronn i Ronneby den 30 november. Det är ju riktigt kul när band i den digniteten väljer att spela på lite andra orter än de vanligaste och arrangören Sven-Erik från Enduo är så klart superglad. Som support till gigget har de med sig Phil Campbell and The Bastard Sons (ex Motörhead). Det kommer bli tung och härlig heavy metal-kväll.

Rockbladet tillsammans med Enduo vill nu tävla ut konsertbiljetter till SAXONS spelning på Klubb Ronn den 30 november, följ informationen nedan för att delta i tävlingen.

161130-Saxon-1200x1200

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna två stycken biljetter till Saxons spelning på Klubb Ronn den 30 november.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 22 november klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– All info om eventet finner du här.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar