Vinn biljetter till Metallicas utsålda spelning i Köpenhamn på Bengans Launch party

Efter 8 års väntan är det äntligen dags för Metallica att släppa sitt nya album ”Hardwired… To Self-Destruct”. Albumet släpps fredag den 18 november och dagen innan, det vill säga, torsdagen den 17 november, har vi en exklusiv albumuppspelning på Bengans Skivbutik. Detta görs tillsammans med den svenska fancluben Metallica Club Scandinavia.  

Uppspelningen börjar klockan 22.00 på Bengans på Drottninggatan 20 i Stockholm och på Bengans på Stigbergstorget 1 i Göteborg. Båda butikerna har extraöppet och albumet släpps vid midnatt. De 100 första som köper albumet får en Metallica tote-bag och en poster.

Under kvällens gång så kommer de att tävla ut 2 biljetter (i vardera butik) till Metallicas slutsålda konsert på Royal Arena i Köpenhamn den 3 februari 2017. Alla som kommer på albumuppspelningen kommer ha chansen att vinna biljetterna.

Metallica har redan hunnit med att släppa tre låtar från albumet och den senaste var ”Atlas, Rise!” som är skriven av Lars Ulrich och James Hetfield och producerats av den GRAMMY-belönade producenten Greg Fidelman (Slayer, Slipknot, Black Sabbath) som tidigare jobbat med Metallica på deras album ”Death Magnetic”.

Metallica bildades för 35 år sedan och har sedan dess blivit ett av världens största rockband. De har sålt över 110 miljoner album världen över, vunnit 9 GRAMMY-Awards och två American Music Awards. 2009 blev de invalda till Rock and Roll Hall of Fame och är även med i Guiness Rekordbok då de är det första bandet någonsin att spela på alla världens sju kontinenter.

Metallica har toppat albumlistan i Sverige fyra gånger om, deras ikoniska album ”Metallica” (mer känt som ”The Black Album”) har sålts i över 30 miljoner exemplar världen över och innehåller klassiker så som ”Enter Sandman” och ”Nothing Else Matters”.

Relaterade artiklar