Vinnarna i Saxon-tävlingen är?

Nu är SAXON-tävlingen avgjord och vinnarna har blivit kontaktade. 

SAXON behöver egentligen ingen närmare presentation. De är ett band som snart hållit på över fyra decennier och ser ut att behållit glöden under alla dessa år. De turnérar just nu runt om i europa för att supporta sitt senaste album Battering Ram. Under de sista dagarna i november kommer de till Sverige för tre stopp, och det sista stoppet blir på Klubb Ronn i Ronneby den 30 november. Det är ju riktigt kul när band i den digniteten väljer att spela på lite andra orter än de vanligaste och arrangören Sven-Erik från Enduo är så klart superglad. Som support till gigget har de med sig Phil Campbell and The Bastard Sons (ex Motörhead). Det kommer bli tung och härlig heavy metal-kväll.

161130-Saxon-1200x1200

TÄVLINGEN

VINNARE1: Jesper Granath, Rydebäck
VINNARE2: Mattias Berglund, Nättraby

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!

– All info om eventet finner du här.

 

Relaterade artiklar