Volbeat till Friends Arena!

Nästa höst åker Volbeat ut på sin största turné hittills. Med ny och storslagen produktion och en låtlista de aldrig tidigare har spelat, inkluderat alla hits, satsar de på att med denna turné ta det till nästa nivå. Tidigare i höstas gjorde de stor succé med sina slutsålda konserter på Ericsson Globe, Malmö Arena och Scandinavium – 2017 är det Friends Arena som gäller, lördagen den 9 september.

Sångaren Michael Poulsen hälsar:
We always aim to continue to grow with each tour planned.  It is of paramount importance to us to raise the bar, and bring the fans something truly special in gratitude for the support they show Volbeat. Performing a set list that presents songs we have never performed live, alongside the hits and new creations, will make it special for the audience and ourselves.  This is going to be a special run, one that all of us look forward to bringing to life.”

Senaste albumet ”Seal The Deal & Let’s Boogie” gick in på albumlistans första plats i Sverige, Tyskland, Danmark, Finland, Belgien, Österrike och Schweiz. I Kanada och Norge gick albumet in på en andraplats och i USA på en fjärdeplats.

Sedan bandet grundades 2001 har detta Grammy-nominerade danska rockband kritikerhyllats och nått enorma kommersiella framgångar med deras unika mix av klassisk rock ’n’ roll, heavy metal och rockabilly. Volbeat är Michael Poulsen (Gitarr / Sång), Jon Larsen (Trummor), Rob Caggiano (Gitarr), Kaspar Boye Larsen (Bas).

Volbeat fortsätter att ta de lika välförtjänta som naturliga kliven uppåt som band och liveakt internationellt. De lovar dessutom att det jobbas på tunga överraskningar som Special Guests på denna turné. Friends Arena en lördag i september kommer bli något utöver det vanliga!

Datum

9.9 – Friends Arena, Stockholm

För fullständigt turnéschema, se www.volbeat.dk.

Biljetter

Biljetterna släpps torsdag 1 december kl 10.00.

Biljetterna kostar 450-695 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticketmaster.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

Relaterade artiklar