Bad Religion tillbaka på Grönans Stora Scen

Blink-182 och Flogging Molly är sedan tidigare redan bokade. Nu lägger man till ytterligare ett internationellt punkband till konsertlistan. De spelade för ett nästan fullsatt Gröna Lund 2013 och den 10 augusti kommer återigen ett av världens bästa punkband till Stora Scen – Bad Religion.

Bad Religion bildades i Los Angeles och har med sina 37 år i musikindustrin blivit ett utav de största punkbanden inom genren. Med sina komplexa samhällskritiska texter och sitt uppror mot organiserad tro, har de skördat framgångar världen över sedan starten 1979. De spelade för ett nästan fullsatt Gröna Lund i juli 2013 och den 10 augusti kl. 20.00 kliver Bad Religion återigen ut på Gröna Lunds Stora Scen.

– Gillar man punk har man garanterat lyssnat på och blivit påverkad av Bad Religion. De är något av husgudar inom genren och dessutom är de grymma live. Det är en ära att de väljer vår Stora Scen när de ska spela i Sverige, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds ägare.

KONSERTSOMMAREN 2017

Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter. Gröna Kortet kostar 250 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop. Följande konserter är hittills bokade på Gröna Lund:

The Cardigans – 4 maj kl. 20.00 på Stora Scen
Bryan Ferry – 15 juni kl. 20.00 på Stora Scen
Flogging Molly – 16 juni kl. 20.00 på Stora Scen
Blink-182 – 21 juni kl. 20.00 på Stora Scen
Elton John – 2 juli kl. 20.00 på Stora Scen
Alice Cooper – 27 juli kl. 20.00 på Stora Scen
Bad Religion – 10 augusti kl. 20.00 på Stora Scen
D-A-D – 7 september kl. 20.00 på Stora Scen

Relaterade artiklar