CORRODED TILL DESPOTZ RECORDS

CORRODED inleder ett samarbete med Despotz Records, som kommer att släppa den efterlängtade plattan Defcon Zero under andra kvartalet 2017 både i Sverige och internationellt. Samarbetet inkluderar även bandets katalog, där albumen Eleven Shades of Black (2009), Exit to Transfer (2010), och State of Disgrace (2012) ingår, som för första gången någonsin kommer att släppas på vinyl, samt släppas digitalt utanför Sverige. 

Annons 

 

“Vi är glada att tillkännage att Despotz Records är vårt nya skivbolag. De har jobbat med att få fram hårdare musik till allmänheten sedan flera år tillbaka. Vi ser fram emot samarbetet och Despotz har kraften och viljan att ta oss till nästa nivå.“ skriver bandet.

CORRODED är hårdrocksbandet från Ånge som toppat musiklistorna i Sverige för varje ny albumrelease och som spelat på alla de stora festivalerna. Musikaliskt skapar bandet den perfekta balansen mellan klassisk rock och metal. Deras låtar är älskade av fans över hela världen och har nått en större publik bland annat efter att låten Time and Again var med som ledmotivet till Expedition Robinson och låten Age Of Rage var ledmotivet i det populära spelet Battlefield och registrerades därefter för en guldskiva.

“CORRODED har arbetat hårt och byggt upp en trogen och bra bas, och nu ska vi tillsammans ta det vidare ut internationellt där vi satsar på en kombination av vår starka närvaro både digitalt och fysiskt. Vi på Despotz Records har haft kontakt med Corroded ett tag nu och är mycket glada över att de valt att inkludera oss i teamet, och det ska bli en ära för oss att hälsa Corroded välkomna in i Despotz-familjen.” skriver Carl-Marcus Gidlöf, Despotz Records.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Corroded har signat skivavtal med svenska indie-skivbolaget Despotz Records.

CORRODED – FAKTA:

Jens Westin – lead guitar/lead vocals
Tomas Andersson – rhythm guitar
Bjarne Elvsgård – bass
Per Soläng – drums

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

 

Relaterade artiklar