H.E.A.T spelar in och släpper nytt album under 2017

HEAT meddelar att de kommer spela in sitt ännu obetitlade nya album i början av nästa år och kommer släppas under 2017. Efter släppet av deras tidigare kritikerrosade album,"Tearing Down The Walls", har bandet turnerat över hela världen och har fått ett rykte att vara ett av de bästa liveakterna.
 
H.E.A.T har fokuserat på att skriva nya låtar under mer än ett år och nu och är nu redo att gå i studion för spela in sitt kommande album. Den här gången kommer de att spela in sitt nya material i Thailand tillsammans med producenten Tobias Lindell (Europe, Hardcore Superstar, Avatar etc) som också producerade "Address Nationen" och "Tearing Down The Walls".
 
"Fina-fucking-lly … Jag kan inte vänta med att spela in den här skivan och spendera lite tid med min dysfunktionella familj i Thailand. Tobias är vår sjätte familjemedlem och kommer – som vanligt – ta på sig rollen som vår extra-pappa …. Skämt åsido – Jag är mycket positivt inställd och det nya materialet låter fetare och bättre än någonsin ". – Erik Grönwall
 
H.E.A.T börjar spela in albumet i mars 2017.
Releasedatum kommer att tillkännages senare nästa år.

Annons 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

H.E.A.T – FAKTA

SPOTIFY | FACEBOOK | YOUTUBE | INSTAGRAM  | HOMEPAGE  |

Relaterade artiklar