RockFesten fyller Upplands Väsby med liveband och rockmusik

Sedan Väsby Rock Festival la ner efter bara tre år har det saknats något i Upplands Väsby, men Väsbyborna och dess besökare kan nu andas ut. Den 7e januari är det återigen dags att höja hornen mot himlen då RockFesten inleder året i rockens tecken.

initiativtagarna bakom event, Sara Jeppson och Edward Nordberg är två sjuttonåriga gitarrister från Upplands Väsby som tagit på sig ansvaret att återskapa livescenen i samhället. Akter från både den välkända scenen i form av Dynazty och Ocean Awenue tar plats på scenen denna kvällen tillsammans med mindre akter i form av Wildness och Strykenine. Fartfylld rock kommer att blandas med akustisk när Edwara intar scenen, bandet består ut av eldsjälarna själva, som vill visa att rock kommer i alla dess former. ​ Blandningen av etablerade band och up and coming gör att det kommer finnas något både för den som är på jakt efter ny musik, men även för den som vill höra och se något mer välbekant.

Med hjälp av Upplands Väsby Musikskola, Upplands Väsby Kommun och Messingen kan RockFesten inleda vad som kommer att bli fantastiskt musikår, så ta med dig bästa vännen, syskonen, familjen eller främlingen du möter på bussen och börja det nya året med en riktig folkfest i rockens tecken.

Vi på rockbladet är såklart på plats och hoppas på att träffa så många av er där, med en sådan här lineup vågar vi lova att ni inte kommer att bli besvikna!

Datum: Lördagen den sjunde januari 2017
Plats: Love Almqvist Torg 1, Upplands Väsby
Tid: Insläppet börjar klockan 19:00, första bandet på scen 20:00​


Biljetter köper du här

För mer information om kvällens band och eventet besök deras hemsida Rockfesten

rockfesten-pic

Relaterade artiklar