Stockholmsbandet Confess är tillbaka med ett rykade färskt album.

Efter debuten 2014 i form av JAIL är Confess nu tillbaka med en efterlängtad uppföljare i form av "Haunters". Men för den som inte kan vänta till mars månad kommer en singel, "Strange kind of affection", som släpps den 25e januari att förhoppningsvis tillfälligt kunna stilla begäret.

Annons 

 

Nya albumet Haunters släpps den första mars via digitala forum och den tredje mars på CD via SG Records. För samlaren kommer det finnas möjlighet att lägga vantarna på något unikt, då de första 100 vinylskivorna släpps i färg via Diabolic Might Records. Detta är första gången som bandet släpper sin konst på vinyl och möjligheten att förbeställa dessa kommer snart. Datum för release av vinylen är den tionde mars.

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

BANDFAKTA- CONFESS

MEDLEMMAR

John Elliot: vocals
Blomman: guitar
Van Noice: bass
Samael: drums

| HEMSIDA FACEBOOK |

 

Relaterade artiklar