TÄVLINGSDAX: Biljetter till WHERE’S THE MUSIC?-festivalen

Nu är det bara två veckor kvar tills det är dags för showcase-festivalen WHERE'S THE MUSIC?, som går av stapeln I Norrköping mellan den 3-4 februari. Det är ungefär 100 konserter på 10 scener. Musiken spänner sig allt från singer-song-writer pop till riktigt tung hårdrock. Rockbladet har varit på plats de två senaste upplagorna och tycker det är en grymt kul festival. Vi är nu stolta att tillsammans med arrangören FKP Scorpio kunna tävla ut 2 paket som innehåller två biljetter till festivalen. Kolla nedan vad du behöver göra för att kunna lägga vantarna på detta kanonpris.

FKP Scorpio öppnar nu återigen dörrarna till showcase-festivalen WHERE'S THE MUSIC? Under dagarna två kommer ungefär 100 artister och band att visa upp sig på de 10 scenerna som står till förfogande i Norrköping. De rockakter som vi starkt rekommenderar är bland annat: Corroded, Hurula, The Amazons, Skogen Brinner, Myrkyr, Night Terror mfl. Läs mer om våra förväntningar på festivalen här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter till showcase-festivalen WHERE'S THE MUSIC?. 

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas fredagen den 27 januari klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– All info om eventet finner du här.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar